Üzletvezetők kommunikációs, motivációs tréningje

Tervezed, hogy üzletvezetőként helyezkedsz el és szeretnél fejlett kommunikációs készségekkel jelentkezni, munkába állni?
Egy üzlethálózatnál, vagy egy kereskedelmi üzletben dolgozol mint üzletvezető és szeretnéd javítani kommunikációdat, konfliktuskezelésedet, motivációs készségeidet?
Egy üzlethálózatnál, vagy egy kereskedelmi üzletben dolgozol mint eladó, de szeretnél előre lépni és ezért fejlesztenéd kommunikációdat, és megismernéd a konfliktuskezelés módszereit és a motiváció eszközeit?
Amennyiben az előző három kérdés valamely részére IGEN a válaszod, akkor ezt a tréninget neked ajánljuk! A tréning során játékos, gyakorlati feladatok mentén fejlesztjük kommunikációs készségedet, bemutatjuk a konfliktuskezelés professzionális módszereit. Megtanítunk motiválni, mert nem csak a pénz beszél!

Tréning végén oklevelet adunk a tréning elvégzéséről.

Tréning ideje: 4x8 óra – két egymást követő hét péntek délután és szombat délelőtt
Helyszíneink: Budapest, Győr, Szeged, Debrecen, stb.,
Tréning kezdete: 2018. február
Jelentkezési határidő: a tréning első napja – de a jelentkezés sorrendjében fogadjuk a jelentkezéseket
Jelentkezés módja / véglegesítése: a letölthető jelentkezési lap kitöltésével, beküldésével és a 20000 Ft-os első részlet befizetésével leszel a tréning résztvevője
Tréning díja / fizetés módja: 60 000 Ft – melyből 20000 Ft-ot a jelentkezéskor kell befizetni. A tanfolyam első napján kell befizetni a fennmaradó 40000 Ft-ot.
Maximum létszám: 15 fő (minimum létszám 6 fő,)
Üzlethálózatok részére egyedi ajánlatot dolgozunk ki!