Középvezetők kommunikációs, motivációs tréningje

Szeretnél középvezetőként elhelyezkedni és szeretnél fejlett kommunikációs készségekkel jelentkezni, munkába állni? Középvezetőként dolgozol és szeretnéd javítani kommunikációdat, konfliktuskezelésedet, motivációs készségeidet? Előléptetés, kinevezés előtt állsz ezért fejlesztenéd kommunikációdat, és megismernéd a konfliktuskezelés módszereit és a motiváció eszközeit?
Amennyiben az előző kérdések valamely részére IGEN a válaszod, akkor ezt a tréninget neked ajánljuk! A tréning során játékos, gyakorlati feladatok mentén fejlesztjük kommunikációs készségedet, bemutatjuk a konfliktuskezelés professzionális módszereit. Megtanítunk motiválni, mert nem csak a pénz beszél!

Tréning végén oklevelet adunk a tréning elvégzéséről.

Tréning ideje: 4x8 óra – két egymást követő hét péntek délután és szombat délelőtt
Helyszíneink: Budapest, Győr, Szeged, Debrecen, Kecskemét stb.,
Tréning kezdete: 2018. március
Jelentkezési határidő: a tréning első napja – de a jelentkezés sorrendjében fogadjuk a jelentkezéseket
Jelentkezés módja / véglegesítése: a letölthető jelentkezési lap kitöltésével, beküldésével és a 20000 Ft-os első részlet befizetésével leszel a tréning résztvevője
Tréning díja / fizetés módja: 80 000 Ft – melyből 20000 Ft-ot a jelentkezéskor kell befizetni. A tanfolyam első napján kell befizetni a fennmaradó 60000 Ft-ot.
Maximum létszám: 15 fő (minimum létszám 6 fő,)

Munkáltatók részére, ahol legalább 6 fő részére szeretnének tréninget szervezni egyedi cég és kérés specifikus ajánlatot dolgozunk ki!